May 26, 2017, 22:43
bigger smaller reset 800px Wide width Full width Reset * *

Gildor's Forums

  Homepage Facebook Donate
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?


Login with username, password and session length
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Renaissance heroes  (Read 4707 times)
pixellegolas
Sponsor
Sr. Member
*
Posts: 394


View Profile
« on: February 21, 2013, 16:00 »

Everything seems to work with this game that just go released. Umodel is showing textures weird and I dont have time to look at it but static meshes shows fine and also animations Smiley

http://www.gamefuse.com/renaissance-heroes/download

« Last Edit: February 21, 2013, 17:59 by Gildor » Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5713



View Profile WWW
« Reply #1 on: February 21, 2013, 16:32 »

Nice news Smiley By the way, a few umodel's screens would be nice.
Logged
pixellegolas
Sponsor
Sr. Member
*
Posts: 394


View Profile
« Reply #2 on: February 21, 2013, 20:56 »

I can fix some screens later but skeletal mesh shows textures wrong and 100% transparent in some places. Statics I can fix though Smiley
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5713



View Profile WWW
« Reply #3 on: February 21, 2013, 20:58 »

You may use Ctrl+G key to switch to different renderer (it has no transparency support Smiley)
Logged
pixellegolas
Sponsor
Sr. Member
*
Posts: 394


View Profile
« Reply #4 on: February 21, 2013, 21:52 »





Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5713



View Profile WWW
« Reply #5 on: February 21, 2013, 22:01 »

Thanks!
I've updated the compatibility table now.
Logged
rroobboo
Full Member
***
Posts: 98


I am the Great Cornholio! Hhh...Hhh...


View Profile
« Reply #6 on: January 24, 2014, 17:24 »

Does anybody know, what are .dvm files located in :\Renaissance Heroes\Maps folder? Umodel cannot recognize them. Changing extension to .upk doesn't work.
Here's a sample: http://yadi.sk/d/I6LQeP1RGeUJv
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5713



View Profile WWW
« Reply #7 on: January 26, 2014, 11:30 »

Changing to upk works well. But it looks like this file is a map, so it contains lightmaps only. Nothing interesting.
Logged
rroobboo
Full Member
***
Posts: 98


I am the Great Cornholio! Hhh...Hhh...


View Profile
« Reply #8 on: January 27, 2014, 16:25 »

thanks gildor, I was using it with -nolightmap command, that's why umodel was't extracting anything
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Leviathan design by Bloc | XHTML | CSS