November 16, 2018, 03:54
bigger smaller reset 800px Wide width Full width Reset * *

Gildor's Forums

  Homepage Facebook Donate
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?


Login with username, password and session length
« previous next »
Pages: [1] 2 Print
Author Topic: [UE4] Three Kingdoms: Blade  (Read 3638 times)
godskin
Full Member
***
Posts: 109


View Profile
« on: March 07, 2017, 21:18 »



Texture ploblem How to fix that ?


« Last Edit: March 10, 2017, 01:19 by Gildor » Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 6897



View Profile WWW
« Reply #1 on: March 07, 2017, 22:48 »

Give me the file.
Logged
godskin
Full Member
***
Posts: 109


View Profile
« Reply #2 on: March 07, 2017, 23:13 »

wait upload
Logged
godskin
Full Member
***
Posts: 109


View Profile
« Reply #3 on: March 07, 2017, 23:22 »

Give me the file.


https://drive.google.com/open?id=0B0b7sdRNSZ3gVVRKT0QxZ3YzMWc
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 6897



View Profile WWW
« Reply #4 on: March 07, 2017, 23:23 »

Damn, you had to upload just a single uasset file! But ok ...
Logged
godskin
Full Member
***
Posts: 109


View Profile
« Reply #5 on: March 07, 2017, 23:31 »

thx master ♥
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 6897



View Profile WWW
« Reply #6 on: March 07, 2017, 23:33 »

The game uses some new Android texture format which is not supported by UModel. I'll check if I can add it.
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 6897



View Profile WWW
« Reply #7 on: March 08, 2017, 00:08 »

Sorry, the texture library which I use in UModel doesn't have ASTC texture format support. I can't support textures in this version of the game. However I believe you may find a different version of the game, which will use DXT or ETC textures.
Logged
godskin
Full Member
***
Posts: 109


View Profile
« Reply #8 on: March 08, 2017, 08:46 »

i can't : (
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 6897



View Profile WWW
« Reply #9 on: March 08, 2017, 19:14 »

Well, I've lost a full day, but now ASTC textures are supported. I'm using ARM's ASTC codec for that. Please re-download UModel and test it with this game again.
Logged
godskin
Full Member
***
Posts: 109


View Profile
« Reply #10 on: March 08, 2017, 21:36 »

work thx u ♥
Logged
BuraSucz
Newbie
*
Posts: 20


View Profile
« Reply #11 on: March 08, 2017, 22:09 »

I can't download this game from a shop.


Can you upload a full client?
or it's a full client?
https://drive.google.com/open?id=0B0b7sdRNSZ3gVVRKT0QxZ3YzMWc

« Last Edit: March 08, 2017, 22:23 by BuraSucz » Logged
freemanpro
Full Member
***
Posts: 109


View Profile
« Reply #12 on: March 08, 2017, 22:13 »

Godskin . Plz upload full clien . Thx
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 6897



View Profile WWW
« Reply #13 on: March 08, 2017, 22:14 »

Try googling for "three kingdoms blade apk".
Logged
jasoninkorea
Newbie
*
Posts: 13


View Profile
« Reply #14 on: March 20, 2017, 18:38 »

hi  Gildor
  do you have a plan to support ATC Texture format ?   there are some moblie games that use ATC format.
i know you don't have enough time but i just wondered whether u have a plan or not. so i just asked 
  anyway i always thank for your supporting:).   have a good day ~
Logged
Pages: [1] 2 Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Leviathan design by Bloc | XHTML | CSS