July 17, 2018, 09:27
bigger smaller reset 800px Wide width Full width Reset * *

Gildor's Forums

  Homepage Facebook Donate
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?


Login with username, password and session length
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: A Hat in Time  (Read 77 times)
MetaKirb7
Newbie
*
Posts: 1


View Profile
« on: June 29, 2018, 01:14 »

Hello.

I'm attempting to extract a model from the game, "Hat in time" and use that model for mods to be used within the game. The model I am attempting to extract cannot be loaded into the preview field and gives me an error, "Wrong name index" afterwards.

Pics for the error can be found here:

https://imgur.com/TKuB7BY

https://imgur.com/Bo8oF1H

I'm very new to unreal engine and using umodel and trying research on this problem proves to be unsuccessful and hoping to clear some smoke here. Thanks for any help.
« Last Edit: June 29, 2018, 12:04 by Gildor » Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 6643



View Profile WWW
« Reply #1 on: June 29, 2018, 12:03 »

I've been reported that game works. However, in compatibility table, it mentioned as having file version 877.5. In your case it has version 881.5, i.e. it has been updated since that. Probably that update was intended to not let open files anywhere else than in a game itself.
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Leviathan design by Bloc | XHTML | CSS