Gildor's Forums

Author Topic: Umodel not viewing properly  (Read 161 times)
zekken1
Newbie
*
Posts: 3


View Profile
Umodel not viewing properly
« on: November 17, 2019, 22:40 »

I just downloaded the newest umodel today and when i go to view the character models of Jump force they show up like this: https://imgur.com/a/aHodhCb

They looked perfect before i downloaded the latest version, the previous version i had was before the morph target update. Any help?
Logged
Blenux
Moderator
Hero Member
*****
Posts: 833


Welcome to Gildor Land.


View Profile
Re: Umodel not viewing properly
« Reply #1 on: November 18, 2019, 06:36 »

IT's just a alpha/opacity view issue, they will export fine.
Logged

Blender + Linux User Here.
zekken1
Newbie
*
Posts: 3


View Profile
Re: Umodel not viewing properly
« Reply #2 on: November 19, 2019, 00:33 »

Is there any way to fix the issue, how can i even view the morph targets like this
Logged
mark2580
Full Member
***
Posts: 137



View Profile
Re: Umodel not viewing properly
« Reply #3 on: November 19, 2019, 00:52 »

Is there any way to fix the issue, how can i even view the morph targets like this
Use material highlighting - M button
Or use Ctrl+G to enable simplified rendering.
Logged

MARK2580
zekken1
Newbie
*
Posts: 3


View Profile
Re: Umodel not viewing properly
« Reply #4 on: December 09, 2019, 17:58 »

the M thing it doesn't help on all occasions, what the point of having the morph target feature if i can't view the model properly
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7924



View Profile WWW
Re: Umodel not viewing properly
« Reply #5 on: December 09, 2019, 23:53 »

This is not a "morph target problem".
Logged
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Leviathan design by Bloc | XHTML | CSS