April 21, 2019, 09:39
bigger smaller reset 800px Wide width Full width Reset * *

Gildor's Forums

  Homepage Facebook Donate
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?


Login with username, password and session length
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Travis Strikes Again: No More Heroes (NSW)  (Read 549 times)
chrrox
Silver Sponsor
Full Member
**
Posts: 211


View Profile
« on: January 19, 2019, 02:11 »

Works with 4.20.


« Last Edit: January 19, 2019, 02:17 by chrrox » Logged
Demonslayerx8
Newbie
*
Posts: 13


View Profile
« Reply #1 on: February 05, 2019, 04:23 »

any idea what the issue is for the sound?

Quote
Package "/TsaGame/Content/Sound/ADV/BGM/ADV_BGM_Battle.uasset": wrong name index 1894482
UnPackage::SerializeFName:pos=0000055C <- USoundWave::Serialize <- LoadObject:SoundWave'ADV_BGM_Battle.ADV_BGM_Battle', pos=55C, ver=516/0 (unversioned), game=ue4.20 <- UObject::EndLoad <- LoadWholePackage:ADV_BGM_Battle <- ExportPackages <- UIMenuItem::HandleCommand <- UIMenu::Popup <- UIBaseDialog::WndProc <- UIBaseDialog::CustomMessageLoop <- UIBaseDialog::ShowDialog:modal=1, title="Choose a package to open" <- CUmodelApp::ShowPackageUI <- Main:umodel_build=913

edit:
ignore the above, I figured it out, pretty much just adcpm audio files in RIFF format lol
« Last Edit: February 05, 2019, 08:14 by Demonslayerx8 » Logged
SmokingKing
Newbie
*
Posts: 2


View Profile
« Reply #2 on: April 02, 2019, 18:09 »

any idea what the issue is for the sound?

Quote
Package "/TsaGame/Content/Sound/ADV/BGM/ADV_BGM_Battle.uasset": wrong name index 1894482
UnPackage::SerializeFName:pos=0000055C <- USoundWave::Serialize <- LoadObject:SoundWave'ADV_BGM_Battle.ADV_BGM_Battle', pos=55C, ver=516/0 (unversioned), game=ue4.20 <- UObject::EndLoad <- LoadWholePackage:ADV_BGM_Battle <- ExportPackages <- UIMenuItem::HandleCommand <- UIMenu::Popup <- UIBaseDialog::WndProc <- UIBaseDialog::CustomMessageLoop <- UIBaseDialog::ShowDialog:modal=1, title="Choose a package to open" <- CUmodelApp::ShowPackageUI <- Main:umodel_build=913

edit:
ignore the above, I figured it out, pretty much just adcpm audio files in RIFF format lol

hopefully gildor or someone else can answer this.

i got the same issue/error message with exporting sounds. how were you able to get umodel to recognize the .uexp file?  the bulk of the .uasset files are in the .uexp files. whats the procedure to convert uexp to riff wave file?
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7053



View Profile WWW
« Reply #3 on: April 02, 2019, 18:32 »

UModel crashes with exporting sound because it is either in customized format, or you're using wrong engine version.
Logged
SmokingKing
Newbie
*
Posts: 2


View Profile
« Reply #4 on: April 03, 2019, 00:03 »

UModel crashes with exporting sound because it is either in customized format, or you're using wrong engine version.

hmm. i unpacked the pak using 4.20 and selected 4.20 in umodel. i am able to view character models and their animations in umodel just fine as they dont have the uexp extension

mainly the sound folder has split .uasset/.uexp files. are these files supposed to be merged back into an .uasset file? thank you gildor for the response



Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Leviathan design by Bloc | XHTML | CSS