Gildor's Forums

Author Topic: Batman Arkham City  (Read 84987 times)
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7973



View Profile WWW
Re: Batman Arkham City
« Reply #45 on: December 10, 2011, 12:02 »

When it will be done. May be never.
Logged
snowboundmage
Newbie
*
Posts: 3


View Profile
Re: Batman Arkham City
« Reply #46 on: December 19, 2011, 06:40 »

So it may never get done? I can give certain files if you need them, or is what you said back on another page true, it's impossible because of some code parts?
Also, just did a quick read through the thread, but i assume you still don't have the .exe file? If that is the case, here, have this:
https://rapidshare.com/files/3108707301/BatmanAC.7z
I uploaded this just for you Smiley
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7973



View Profile WWW
Re: Batman Arkham City
« Reply #47 on: December 19, 2011, 08:13 »

I have a few exe files, but none of them is suitable for reverse engineering.
Logged
Darko
Jr. Member
**
Posts: 59


View Profile
Re: Batman Arkham City
« Reply #48 on: December 19, 2011, 21:30 »

I have a few exe files, but none of them is suitable for reverse engineering.

Have you tried with a cracked exe??

IE Skidrow
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7973



View Profile WWW
Re: Batman Arkham City
« Reply #49 on: December 19, 2011, 21:39 »

Yes, this is exactly previous game executable.
Logged
sn00p
Jr. Member
**
Posts: 71


Oh Wut ?


View Profile WWW
Re: Batman Arkham City
« Reply #50 on: December 21, 2011, 01:23 »

I have a few exe files, but none of them is suitable for reverse engineering.

Have you tried with a cracked exe??

IE Skidrow

If there would be a REAL Skidrow verion, game should have been supported already.
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7973



View Profile WWW
Re: Batman Arkham City
« Reply #51 on: December 21, 2011, 08:20 »

The game executable could be "cracked", it could work, but it still could be useless for me. On the other side, executable could be non-runnable, but suitable for reversing.
Logged
celikeins
Newbie
*
Posts: 7


View Profile
Re: Batman Arkham City
« Reply #52 on: December 21, 2011, 22:06 »

Hi,
I need help about .upk files. I want to edit .upk files of Batman: Arkham City. But, if I edit it with hex editor, there will be limititation with size. Would you give me structure for upk files of  Batman: Arkham City, please. So I could edit size checks of the game, then I may create longer texts.

Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7973



View Profile WWW
Re: Batman Arkham City
« Reply #53 on: December 21, 2011, 22:09 »

Hi.
I don't know structures of the localization-specific data, so you should perform in-place editing.
Logged
VendorX
Guest
Re: Batman Arkham City
« Reply #54 on: December 21, 2011, 22:19 »

...
So I could edit size checks of the game, then I may create longer texts.
You can't do this...
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7973



View Profile WWW
Re: Batman Arkham City
« Reply #55 on: December 21, 2011, 22:27 »

I have no time and desire to create locale editor for UE games, sorry.
Logged
celikeins
Newbie
*
Posts: 7


View Profile
Re: Batman Arkham City
« Reply #56 on: December 21, 2011, 22:49 »

I needed just structure of upk files of this game. I mean how your extractor, parse and extract contents? Please, at least give structure upk files of this game or source code for your extractor.
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7973



View Profile WWW
Re: Batman Arkham City
« Reply #57 on: December 21, 2011, 23:30 »

You'll need much more information than just an upk file structure. I have no this information - that's why this game is still not supported with umodel.
Logged
celikeins
Newbie
*
Posts: 7


View Profile
Re: Batman Arkham City
« Reply #58 on: December 22, 2011, 17:10 »

ok. how your extractor extracts contents of upk file? please share structure of upk files of this game.
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7973



View Profile WWW
Re: Batman Arkham City
« Reply #59 on: December 22, 2011, 17:40 »

"Unreal coding" board has enough information to implement upk loading. A few people were successfully implemented their own tools using it. If you'll make a tool which will load at least UT3 package - I'll tell you which changes you should make to support Batman2 package format.
Logged
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Leviathan design by Bloc | XHTML | CSS