Gildor's Forums

Author Topic: Batman Arkham City  (Read 84861 times)
Kaao
Newbie
*
Posts: 31


View Profile
Re: Batman Arkham City
« Reply #30 on: December 01, 2011, 01:52 »

Yeah, I looked into it and it was the same I posted. Guess only the rld or skid will release a proper crack.
but skid have released one here
Hmm, I don't think that site has anything to do with the group, that crack isn't released by skidrow (the group).
Also I don't think you should post link to piracy sites, posting sample files is one thing but the full game is...
Logged
spartan00j
Newbie
*
Posts: 8



View Profile
Re: Batman Arkham City
« Reply #31 on: December 02, 2011, 00:43 »

Yeah, I looked into it and it was the same I posted. Guess only the rld or skid will release a proper crack.
but skid have released one here
Hmm, I don't think that site has anything to do with the group, that crack isn't released by skidrow (the group).
Also I don't think you should post link to piracy sites, posting sample files is one thing but the full game is...
sorry my mistake.  Undecided
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7973



View Profile WWW
Re: Batman Arkham City
« Reply #32 on: December 02, 2011, 00:50 »

Anybody can dump an exe? Some games on this forum were reversed by providing dumped non-runnable game executable. I don't need to start the game, I just need to get decrypted file which can be disassembled.
Logged
sn00p
Jr. Member
**
Posts: 71


Oh Wut ?


View Profile WWW
Re: Batman Arkham City
« Reply #33 on: December 03, 2011, 17:28 »

Tried to dump the .exe through Task Manager, in final got a file of 1.40gb, imo I'm doing something wrong right? Cheesy
Logged
Kaao
Newbie
*
Posts: 31


View Profile
Re: Batman Arkham City
« Reply #34 on: December 03, 2011, 19:44 »

I'm uploading a dump right now, I'll post the link later.
There you go http://www.mediafire.com/?xobuumx5jilbp it's split cause my connection isn't good and a big file would be problematic to upload.
« Last Edit: December 03, 2011, 21:17 by Kaao » Logged
Kaao
Newbie
*
Posts: 31


View Profile
Re: Batman Arkham City
« Reply #35 on: December 04, 2011, 06:50 »

Ok, managed to upload a single file  Lips Sealed http://www.mediafire.com/?g7svx28e4zb1h1o
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7973



View Profile WWW
Re: Batman Arkham City
« Reply #36 on: December 04, 2011, 10:37 »

Sorry, .dmp files are not suitable for disassembly. I need an .exe file.
Logged
sn00p
Jr. Member
**
Posts: 71


Oh Wut ?


View Profile WWW
Re: Batman Arkham City
« Reply #37 on: December 04, 2011, 11:50 »

Uhm...then how can we dump the .exe than in final to be still an .exe, but dumped Huh?
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7973



View Profile WWW
Re: Batman Arkham City
« Reply #38 on: December 04, 2011, 12:03 »

Never did that. But some people on this forum has provided such executables.
Logged
Traza
Newbie
*
Posts: 25


View Profile
Re: Batman Arkham City
« Reply #39 on: December 07, 2011, 02:36 »

Any news about? I'm w8in so much umodel compatible with arkham city...I have the pc game...can I help in some way?
Logged
sn00p
Jr. Member
**
Posts: 71


Oh Wut ?


View Profile WWW
Re: Batman Arkham City
« Reply #40 on: December 07, 2011, 03:56 »

I might come with something for gildor later, but I don't promise anything yet.
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7973



View Profile WWW
Re: Batman Arkham City
« Reply #41 on: December 07, 2011, 08:22 »

Current state of the Batman2 support: package format is supported (so extractor and decompressor does works) but resources are not supported because of impossibility to reverse some code parts (resource formats were changed in some unexpected way).
Logged
Traza
Newbie
*
Posts: 25


View Profile
Re: Batman Arkham City
« Reply #42 on: December 07, 2011, 18:29 »

So we can extract mesh but not animations?
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7973



View Profile WWW
Re: Batman Arkham City
« Reply #43 on: December 07, 2011, 19:41 »

You can extract nothing.
Logged
AnotherGamer
Newbie
*
Posts: 3


View Profile
Re: Batman Arkham City
« Reply #44 on: December 10, 2011, 06:37 »

So um when will umodel be updated for this game?Id really like to start converting models for XNALARA.
Logged
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Leviathan design by Bloc | XHTML | CSS