Gildor's Forums

Author Topic: CMDPrmpt not Recognizing Umodel?  (Read 2042 times)
toffeecoo
Newbie
*
Posts: 5


View Profile
CMDPrmpt not Recognizing Umodel?
« on: August 05, 2012, 02:24 »

Hey everyone, so I'm entirely new at this. I'm not sure what all Umodel is used for, but I'm simply trying to view a game model (no import/extracting etc), just need to see it in free 3D space. So! I came across this nifty program.

I'm attempting to load Umodel into my cmd prompt and its returning an error to me saying, "'C:\Umodel' is not recognized as an internal or external operable program or batch file."

what am I doing wrong? :<
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7928



View Profile WWW
Re: CMDPrmpt not Recognizing Umodel?
« Reply #1 on: August 05, 2012, 10:08 »

Type full path to umodel - for example, c:\umodel\umodel.exe
Also you may change current directory to the place where you put umodel executable - "cd c:\umodel", after that "umodel.exe" command will work.
Logged
toffeecoo
Newbie
*
Posts: 5


View Profile
Re: CMDPrmpt not Recognizing Umodel?
« Reply #2 on: August 07, 2012, 09:51 »

awesome! thanks so much! I actually tried using .exe but I think it was the order I was typing the commands in (-path etc), works now though Cheesy much appreciated!
Logged
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Leviathan design by Bloc | XHTML | CSS