Gildor's Forums

Author Topic: blade ii the return of evil [switch]  (Read 237 times)
Gixcaririxen
Newbie
*
Posts: 8


View Profile
blade ii the return of evil [switch]
« on: March 16, 2021, 18:05 »

Hi, I have one problem with with game for switch: when I open one character the texure are wrong or wrong place, like the screenshot that I posted, someone fixed this problem?

Logged
Gixcaririxen
Newbie
*
Posts: 8


View Profile
Re: blade ii the return of evil [switch]
« Reply #1 on: March 16, 2021, 18:44 »

update: the texture that load is wrong texture. The program put this texture on the model:



but need put this texture on the model

Logged
pixellegolas
Sponsor
Sr. Member
*
Posts: 358


View Profile
Re: blade ii the return of evil [switch]
« Reply #2 on: March 16, 2021, 19:11 »

I don't remember how but I think you can load a specific texture package for a certain model. I think I used to do it with .bat command
Logged
Gixcaririxen
Newbie
*
Posts: 8


View Profile
Re: blade ii the return of evil [switch]
« Reply #3 on: March 16, 2021, 19:43 »

I don't remember how but I think you can load a specific texture package for a certain model. I think I used to do it with .bat command

oh, that pity, thanks for information.

Anyway I remember now that the material is used for place the texture, here that appear to me when I look the character material:
Logged
Gixcaririxen
Newbie
*
Posts: 8


View Profile
Re: blade ii the return of evil [switch]
« Reply #4 on: March 21, 2021, 03:19 »

update, nothing change at last version.

if you need the .pak file let me know (it's only 1 .pak file)
Logged
spiritovod
Sr. Member
****
Posts: 382


View Profile
Re: blade ii the return of evil [switch]
« Reply #5 on: March 21, 2021, 17:57 »

@Gixcaririxen: Many UE4 games are using custom materials, different from default layouts in UE. Umodel can parse material properties, but doesn't know how to apply them and using default schemes. If it looks weird, that means the game is using such custom materials and they can be re-created properly only in third-party software (like blender) - manually, with the help of material properties provided by umodel, they're displayed on your last screenshot and also available upon export of a model in a separate txt.
Implementing those changes in umodel would mean workaround for every other game, which obviously will never happen. Unless Gildor will invent AI for this matter  Grin    
Logged
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Leviathan design by Bloc | XHTML | CSS