Gildor's Forums

Author Topic: Static Mesh Coordinates  (Read 2183 times)
mdk
Newbie
*
Posts: 2


View Profile
Static Mesh Coordinates
« on: March 18, 2012, 02:59 »

Sorry if this has been asked before or is a noob question.
Basically Id like to recreate some of the levels or certain areas of ME3 as some are stunning and would fit well with imported skeletal meshes to make animations in 3ds max. But the problem is ALL meshes are imported at origin 0,0,0, is there some way of getting the coordinates of the objects from .pcc? Or is it something thats contained within the game code itself? Sounds lazy I know but it would make life so much easier as recreating a level/area manually is rather tricky, be a shame not to be able to use the game assets.

Thank You Wink

P.S. Thanks Gildor for your programmes and scripts.
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7926



View Profile WWW
Re: Static Mesh Coordinates
« Reply #1 on: March 18, 2012, 11:59 »

is there some way of getting the coordinates of the objects from .pcc?
No
Quote
Or is it something thats contained within the game code itself?
No, mesh coordinates are contained somewhere in "level" object (which is not supported by umodel)
Logged
mdk
Newbie
*
Posts: 2


View Profile
Re: Static Mesh Coordinates
« Reply #2 on: March 18, 2012, 23:07 »

So im guessing there is no other way of getting that information in MAX?
Ok, Thanks anyway Wink
Logged
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Leviathan design by Bloc | XHTML | CSS