Gildor's Forums

Author Topic: Model deform and no found textures  (Read 7058 times)
Baneador
Guest
Model deform and no found textures
« on: December 11, 2009, 05:40 »

Hi, well some models are deforms ¿is the unreal model viewer, the milkshape or the archive of model? and other question, some models dont have textures, the textures name is "material ..." again ¿is the unreal model viewer or the archive of texture?

Examples: Model of Follower of Frintezza transformed is deform in the neck and the Back legs.
             Ahrimanes havent texture.

Thanks for help
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7996



View Profile WWW
Re: Model deform and no found textures
« Reply #1 on: December 11, 2009, 14:38 »

Is this the same issue
http://www.gildor.org/smf/index.php/topic,238.0.html
?
Logged
Baneador
Guest
Re: Model deform and no found textures
« Reply #2 on: December 11, 2009, 18:15 »

Thanks gildor, but i continue search the lost textures of others models   Undecided this is the imagenos of one model with textures lost


This is the model in the game with texture
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7996



View Profile WWW
Re: Model deform and no found textures
« Reply #3 on: December 11, 2009, 18:43 »

Possibly umodel cannot find a texture package.
Also possible, that model is not textured in package. Sometimes game assigns materials at run-time.
Logged
Boubou
L2tool User
Newbie
*****
Posts: 13


Powered for L2sMod


View Profile WWW
Re: Model deform and no found textures
« Reply #4 on: December 11, 2009, 21:45 »

Possibly umodel cannot find a texture package.
Also possible, that model is not textured in package.
Exactly .
Sometimes game assigns materials at run-time.
Not for L2. Textures are assigned by files *.dat (for l2)
Logged

Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7996



View Profile WWW
Re: Model deform and no found textures
« Reply #5 on: December 11, 2009, 22:16 »

Umodel does not read lineage dat-files.
Logged
Baneador
Guest
Re: Model deform and no found textures
« Reply #6 on: December 12, 2009, 07:15 »

so i cant repair it?? or somethings?
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7996



View Profile WWW
Re: Model deform and no found textures
« Reply #7 on: December 12, 2009, 13:42 »

Sorry, I don't know.
You may find corresponding textures in other packages and assign them manually.
Or find a "*.dat" file for this model and read material name there.
Logged
Baneador
Guest
Re: Model deform and no found textures
« Reply #8 on: December 12, 2009, 18:32 »

i did it!!! only go to Systextures, copie the name of the archive what you like and use the unreal model viewer. all the textures
Logged
pixellegolas
Sponsor
Sr. Member
*
Posts: 347


View Profile
Re: Model deform and no found textures
« Reply #9 on: December 13, 2009, 06:15 »

hm dont understand but if you use umodel in root ot extracts all files including textures right
Logged
Boubou
L2tool User
Newbie
*****
Posts: 13


Powered for L2sMod


View Profile WWW
Re: Model deform and no found textures
« Reply #10 on: December 13, 2009, 22:15 »

sorry, but who can explain me the problem?
Logged

Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Leviathan design by Bloc | XHTML | CSS