Gildor's Forums

Author Topic: Fortnite  (Read 220789 times)
suken
Newbie
*
Posts: 11


View Profile
Re: Fortnite
« Reply #30 on: December 18, 2017, 05:14 »

@haubna, have tried using some of the quickbms keys for other games? who knows it might work
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7780



View Profile WWW
Re: Fortnite
« Reply #31 on: December 18, 2017, 08:39 »

For what reason you think that Epic will use encryption key from another game?
Logged
Alien
Newbie
*
Posts: 26


Fortnite for Gmod is My job


View Profile
Re: Fortnite
« Reply #32 on: January 22, 2018, 20:32 »

i think this is the Encryption key

y298qjSb115NqQ3Agad30DWn2QYrTI8CT6aP05l2PBV9Qe92S94PdoVCCy06A38L

but anyway i should say, use quickbms, and "unreal torunament 4" script for it, then take the .pak you want, and when says the key, type 10 and it should work, anyway, i got the content of the current version, but with umodel.exe or "UE Viewer" crashes, gives me an error like... wrong tag! 00000 etc...
Fix?
Logged

STEAM: http://steamcommunity.com/id/Polizziotto_fantasma/ DISCORD: ALIEN31ITA#2466, chat with me (DONT ASK FOR HELP, LAST WARNING)
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7780



View Profile WWW
Re: Fortnite
« Reply #33 on: January 22, 2018, 20:53 »

"Encrypted index" and "encrypted pak" are different things. Older bms script won't work.
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7780



View Profile WWW
Re: Fortnite
« Reply #34 on: January 23, 2018, 16:51 »

Added possibility to load encrypted pak files. You may test AES key from one of previous messages now.
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7780



View Profile WWW
Re: Fortnite
« Reply #35 on: January 24, 2018, 13:29 »

i think this is the Encryption key

y298qjSb115NqQ3Agad30DWn2QYrTI8CT6aP05l2PBV9Qe92S94PdoVCCy06A38L
I've just tried to update Fortnite (did that right before paks became encrypted), and I can confirm that this key works. And UModel can open most of assets. It crashes with some of them with either game=ue4.18 or game=fortnite, but I think this is not a big issue - at least encryption barrier is not critical now. And I hope there will be less questions looking like "how to use quickbms", "where to get quickbms version x.y" etc.
Logged
Alien
Newbie
*
Posts: 26


Fortnite for Gmod is My job


View Profile
Re: Fortnite
« Reply #36 on: January 24, 2018, 15:30 »

i know that works, also about ur program i found 3 bugs

strange white glowing on some props
some props have multi textures when exported there arent
wrong materials on some props
Logged

STEAM: http://steamcommunity.com/id/Polizziotto_fantasma/ DISCORD: ALIEN31ITA#2466, chat with me (DONT ASK FOR HELP, LAST WARNING)
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7780



View Profile WWW
Re: Fortnite
« Reply #37 on: January 24, 2018, 15:34 »

These are not bugs but known issues. Read the FAQ please.
Logged
mark2580
Full Member
***
Posts: 130



View Profile
Re: Fortnite
« Reply #38 on: January 25, 2018, 04:44 »

i know that works, also about ur program i found 3 bugs

strange white glowing on some props
some props have multi textures when exported there arent
wrong materials on some props
Sometimes the -nolightmap option helps, but yes, as gildor said, these are common problems that, to be honest, do not interfere too much.
Logged

MARK2580
Resilixia
Newbie
*
Posts: 3


View Profile
Re: Fortnite
« Reply #39 on: January 25, 2018, 19:51 »

Why is Fortnite Player models crashing UModel now ? (Using the lastest version and AES key)


* Capture d’écran (1267).png (59.64 KB, 835x718 - viewed 681 times.)
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7780



View Profile WWW
Re: Fortnite
« Reply #40 on: January 25, 2018, 21:44 »

Try setting game=fortnite instead of UE4.18.
Logged
Resilixia
Newbie
*
Posts: 3


View Profile
Re: Fortnite
« Reply #41 on: January 26, 2018, 00:21 »

Doesn't work inside the pak but it does preview when export selected.


* Capture d’écran (1271).jpg (121.19 KB, 1194x482 - viewed 698 times.)
« Last Edit: January 26, 2018, 00:36 by Resilixia » Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7780



View Profile WWW
Re: Fortnite
« Reply #42 on: January 26, 2018, 10:54 »

Doesn't work inside the pak but it does preview when export selected.
What did you mean? What "doesn't work"?
Logged
Resilixia
Newbie
*
Posts: 3


View Profile
Re: Fortnite
« Reply #43 on: January 26, 2018, 14:21 »

If I open the folder containing the .pak with the AES key whether it is set to 4.18 or Fortnite UModel crash when I open some player models but works fine with the rest of the files like the bus, ammo, props etc.
« Last Edit: January 26, 2018, 15:01 by Resilixia » Logged
leezilla
Newbie
*
Posts: 1


View Profile
Fortnite buildings
« Reply #44 on: January 27, 2018, 23:22 »

All,

Anyone know if it's possible to export out whole buildings from Fortnite? I'm only seeing a couple of complete looking buildings, but I'm also a complete n00b at extracting assets. I'm trying to help my kid with a school project, they want to base their project around the structures over on Snobby Shores. Am I barking up the wrong binary?
Logged
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Leviathan design by Bloc | XHTML | CSS