Gildor's Forums

Author Topic: [Q] Animation question  (Read 780 times)
milescwlin
Newbie
*
Posts: 3


View Profile
[Q] Animation question
« on: November 23, 2017, 07:48 »

When i'm trying to view or export SFV animations, it shows up

WARNING: ByteProperty "UAnimSequence4::AdditiveAnimType" was not found
WARNING: ByteProperty "UAnimSequence4::RefPoseType" was not found
WARNING: ObjectProperty "UAnimSequence4::RefPoseSeq" was not found
WARNING: NameProperty "UAnimSequence4::RetargetSource" was not found

3d Model OK, but animations

How can i solve it?
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7924



View Profile WWW
Re: [Q] Animation question
« Reply #1 on: November 23, 2017, 09:30 »

1. Most likely you're working with UE4 animations in a wrong way. Check UModel's readme, or use "Help | Tutorial Videos" in UModel's menu. Look for "Working with UE4 assets" video.
2. These warning messages says that the animation you're trying to open is most likely additive. It won't work anyway.
Logged
milescwlin
Newbie
*
Posts: 3


View Profile
Re: [Q] Animation question
« Reply #2 on: November 23, 2017, 11:19 »

I follow this video
https://youtu.be/KSZaX0YQ2qg?t=132

Looks like the same way, but didn't work
https://youtu.be/Qb3HRaXQKK4

Thank you.  /bow
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7924



View Profile WWW
Re: [Q] Animation question
« Reply #3 on: November 23, 2017, 12:48 »

I see you're working with partial game data. Probably something got missed. Both skeletal mesh and animation requires a "skeleton" asset (and it should be the same for mesh and animation.
Check the log for "missing package" messages.
Logged
milescwlin
Newbie
*
Posts: 3


View Profile
Re: [Q] Animation question
« Reply #4 on: November 27, 2017, 10:49 »

My bad, so stupid..

pakchunk0-WindowsNoEditor.pak <-- need quickbms_4gb_files.exe

Thank u verryyyyy much, Gildor
Logged
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Leviathan design by Bloc | XHTML | CSS