Gildor's Forums

Author Topic: Batman - Arkham Knight  (Read 66343 times)
spiritovod
Global Moderator
Hero Member
*****
Posts: 1844


View Profile
Re: Batman - Arkham Knight
« Reply #180 on: October 30, 2022, 06:35 »

That error appeared because particular mesh doesn't have any actual data within. Viewer works with such meshes, but export crashes because currently only lods count is checked in export functions - so if you have a mesh with 1 lod, but 0 indices/vertices, you'll get a crash upon export. It's not the only game with such issue, if I remember correctly. Here is sample package for future references (link).

@Abchihba: You can use specific build from this topic in the same way as official build, that issue is solved there.
« Last Edit: October 30, 2022, 06:37 by spiritovod » Logged
spiritovod
Global Moderator
Hero Member
*****
Posts: 1844


View Profile
Re: Batman - Arkham Knight
« Reply #181 on: February 23, 2023, 17:44 »

Specific build, mentioned in the post above, now can open meshes from PS4 version of the game. Though animations will not work, as well as hi-res textures due to differences in properties serialization (it's very specific in Batman games to begin with). For DLCs with separate tfc cache you can use workaround - after mesh is loaded, look at logs for "missing package" warning and rename tfc file accordingly. For example, you have Textures_DLC_SkinNew52.tfc and mesh like on the attached screenshot will complain about missing "DLC_Robin_DickGrayson52" - you need to rename tfc to "DLC_Robin_DickGrayson52.xxx", then open mesh again.


* Clipboard01.jpg (79.37 KB, 2546x1243 - viewed 76 times.)
Logged
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Leviathan design by Bloc | XHTML | CSS