Gildor's Forums

Author Topic: Lineage2 Model Question.  (Read 30402 times)
pixellegolas
Sponsor
Sr. Member
*
Posts: 347


View Profile
Re: Lineage2 Model Question.
« Reply #45 on: January 27, 2009, 18:25 »

I think i got it:

Import model into milkshape
Save as ms3d
Open in max by polytrans-to-max
Smiley

Polytrans-to-max does not work with my max2008, just up to max7 i think
Logged
pixellegolas
Sponsor
Sr. Member
*
Posts: 347


View Profile
Re: Lineage2 Model Question.
« Reply #46 on: January 27, 2009, 21:59 »

I forgot to mention that the engine also supports ms3d so works great Smiley
Logged
RIMBROS
Newbie
*
Posts: 21


View Profile
Re: Lineage2 Model Question.
« Reply #47 on: September 09, 2012, 20:25 »

I cant found, but its posible get the LowRes models from Lineage?.
Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7995



View Profile WWW
Re: Lineage2 Model Question.
« Reply #48 on: September 09, 2012, 20:32 »

Models in UE2 has LOD support, but LODs are generated by code and have very poor quality. UE3 has LODs of nice quality. By the way you may export all LODs by adding "-lods" option to the umodel's command line.
Logged
RIMBROS
Newbie
*
Posts: 21


View Profile
Re: Lineage2 Model Question.
« Reply #49 on: September 11, 2012, 00:57 »

Thanks a lot by the fast answer, this LODs are native from the game or generated by the UMODEl aplication?, u mean i need modify the comand to umodel.exe -export -all -lods monsters.ukx?. thanks Grin
« Last Edit: September 11, 2012, 01:01 by RIMBROS » Logged
Gildor
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 7995



View Profile WWW
Re: Lineage2 Model Question.
« Reply #50 on: September 11, 2012, 07:56 »

this LODs are native from the game or generated by the UMODEl aplication?
from the game
Quote
i need modify the comand to umodel.exe -export -all -lods monsters.ukx?. thanks Grin
yes
Logged
BiggBossCZ
Newbie
*
Posts: 1


View Profile
Re: Lineage2 Model Question.
« Reply #51 on: June 10, 2013, 02:49 »

Models in UE2 has LOD support, but LODs are generated by code and have very poor quality. UE3 has LODs of nice quality. By the way you may export all LODs by adding "-lods" option to the umodel's command line.



I have a question as well.
Is there some way how to extract maps from lineage to 3d format file or such file. I mean if there is way to get for example town giran in 3d file format. With all voxels and details?
Logged
Teoma
Full Member
***
Posts: 204


View Profile
Re: Lineage2 Model Question.
« Reply #52 on: June 10, 2013, 13:06 »

no
Logged
CriticalError
Full Member
***
Posts: 172



View Profile
Re: Lineage2 Model Question.
« Reply #53 on: February 19, 2014, 04:09 »

Models in UE2 has LOD support, but LODs are generated by code and have very poor quality. UE3 has LODs of nice quality. By the way you may export all LODs by adding "-lods" option to the umodel's command line.



I have a question as well.
Is there some way how to extract maps from lineage to 3d format file or such file. I mean if there is way to get for example town giran in 3d file format. With all voxels and details?

you can unpack it to t3d format but ofc you need a tool to unpack it.
Logged
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Leviathan design by Bloc | XHTML | CSS